luni, 18 ianuarie 2016

Moș Crăciun reloaded - Bobiță și Buburuză

Buni ne-a introdus în universul băiețelului melc și al fetiței buburuză cu ”Bobiță și Buburuză la grădiniță”, ulterior am realizat că există mai multe cărți cu aceleași personaje, chiar și DVD cu desenele animate corespunzătoare! 
Cărțile se pot vizualiza pe site-ul Editurii Casa, până acum au apărut trei volume, toate aflate în posesia noastră :). Lui Viezurino îi plac la nebunie, acum văd că prind de minune și la Iepurino (pot să le citesc amândorura ACEEAȘI carte, yey!, până acum țineam câte două în brațe, după vârsta împricinatului). Textul e simplu, accesibil copiilor cred că de pe la doi ani, povestioarele tratează situații relativ banale de la grădiniță, de exemplu, sau de la locul de joacă, au morală și sfârșit fericit. Personal apreciez grafica, și m-au prins și desenele animate, m-am uitat la ele în rând cu pruncii, mai ales că pe DVD sunt ceva mai multe ”episoade” decât cele 6 povestiri cuprinse în cele trei cărți apărute până acum. Formatul cărticelelor și lungimea poveștilor le face super candidate la luat în concediu sau pentru varianta rapidă de adormit copiii :). 
La pachet cu DVD și cartea au venit și 6 baloane cu personajele noastre imprimate - succes deosebit la pruncii personali. Și am găsit aici și alte produse dezvoltate pe baza seriei, mi se par infinit mai drăguțe decât Spiderman, cranii, Lightning McQueen (da, și ăla e cu destulă violență, mai ales partea a doua), mai ales la vârste mici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu