marți, 28 octombrie 2014

Roadem!

Activacul cel mic are un incisiv inferior stâng! La cinci luni fără o săptămână! Roade-Tot-ul mamei!

6 comentarii:

 1. la amindoi copiii mei ai mari le-au iesit dintii la 4 luni. Asta mic, e plin de bale si incepe sa ma muste cind maninca ; face imediat 3 luni, deci cred ca si astuia o sa-i iasa dintii devreme.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Celui mare i-au iesit pe la 4 luni si o saptamana, tot foarte devreme, dar cu dureri mai mari, parca. Asta micul roade, dar nu prea plange,si doarme noptile!

   Ștergere
 2. Hmmm, eu nu sunt dornica de dinti timpurii, ca cine stie cu ce reactii vin. Deocamdata baleste si d.ra mea, ma pregatesc sufleteste pt ce va urma. Matei la 6 luni jumate avea primul dinte, dar nu.ti pot descrie cat de mult plangea si se chinuia. Si cam asa a fost la toti, ceva mai liniste la masele, insa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu eram nici eu nerabdatoare, dar daca ies, ies, asta e. Mai ales ca musca...

   Ștergere
 3. Avem si noi rozatoare, 5 luni si.o zi primul, a doua zi celalalt. A fost mai ok decat ma asteptam, desi a facut temperatura cu o zi înainte de primul. Nu stiu daca are vreo legatura cu alaptatul, dar am obs ca la cei cu lapte praf le ies mai tarziu dintii. Cel putin celor din jurul meu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Felicitari pentru dinti si... la mai multi :). Trebuie sa ofer un contraexemplu teoriei cu laptele praf = iesit dintii mai tarziu. Viezurino a baut lapte praf si i-au iesit dintii mai repede si mai aproape unii de altii (in sarje de cate 4 in decurs de o saptamana - zece zile, daca nu ma inseala memoria) decat brotacelului mic, care "scoate" cam un dinte la 10 zile - acum avem 3, am impresia ca va erupe un al patrulea, n-as paria insa care (din 5 variante posibile).

   Ștergere