marți, 10 decembrie 2013

Faianță, gresie & Co.

M-am șocat. Știam destul de bine ce faianță și ce gresie vreau, înainte să mergem să o cumpărăm. La fața locului, lucrurile s-au complicat (Viezure nevinovat, era abandonat la grădi). Faianța nu se potrivește la nuanță cu gresia, modelul dorit este pentru gresie, dar nu pentru faianță, culorile diferă în cadrul aceleiași serii... Mda. 

Caut pe net. Găsesc... diverse. Tot ce, mai ales, nu vreau :). Și nu că aș fi vreo freeky stiling/design. Faianță și gresie deschise la  culoare (mărimea băii nu se pretează la culori tari sau închise), dar nu alb strălucitor, gresia să fie cât de cât ușor de curățat (că la cea cu pete din fabrică freci să iasă și alea), culorile să se armonizeze una cu alta, eventual să fie identice. Cum să nu... nope, nu ținem așa ceva. Numai pete, relief, dungi, pietre colorate (îmi plac, dar SĂ SE ASORTEZE!), delfini, melci, moluște, piele de șarpe (eh?), piele de tigru (!!!). Dacă nu mă credeți, aruncați o privire pe fliesen24.de

Noroc cu instalatorul, a promis să ne aducă niște mostre deosebite... Sunt foarte curioasă ce înțelege el prin "deosebite", sper că nu pielea de animale! 

În altă ordine de idei, poate luăm faianță cu McQueen sau Spiderman - mai deosebit de-atât nu ne duce capul :)). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu