Lilypie - Fifth Birthday

Lilypie - Second Birthday

vineri, 21 decembrie 2012

Cum ne-am petrecut Apocalipsa

A, deocamdată e beton, să mai vină!

A început de miercuri cu febră de Viezure, a continuat joi cu urlete și obraji roșii ca sângele, am fost cu el la doctor - altă serie de urlete (dacă nici după astea nu a venit Apocalipsa, mai avem mult de așteptat). Eu aveam ceva de făcut, important și urgent, s-a amânat forțat. De bine de rău am gătit câte ceva să nu murim de foame, puiul a halit, a urlat, a dormit cu intermitențe la mine în brațe cam toată ziua. Diagnosticul: măsele (ultimele, dar se pare că toate patru deodată), combinate probabil cu un început de viroză plus otită-vom-vedea-dacă-se-agravează. Noaptea a fost și mai horror, cu pruncul urlând cum nu l-am mai auzit, de am fost de mai multe ori pe punctul de a ne porni spre urgență - probabil asta l-a speriat, că a încetat de fiecare dată să urle chiar când voiam să ieșim pe ușă. Sistarea urletelor a corespuns cu adormitul pe burta mă-sii, chestie pe care nici ca bebe mic nu era de acord să o facă. Acolo și numai acolo era bine. Mă-sa, evident, nu a dormit, că orice încercare de căutare a unei poziții cât de cât acceptabile pentru somn s-a soldat cu reînceperea sus-numitelor urlete. A aruncat cu biberoane și cu suzete prin cameră (altă premieră), s-a isterizat în toate modurile posibile, a dat în noi cu mâini și cu picioare pentru ca în secunda următoare să vrea numai în brațe, a scuipat Osanit-ul (homeopatele contra durerilor de dinți, care au funcționat de minune până acum), s-a rostogolit prin pat, ce mai, circul de pe lume. Și asta până pe la 5 dimineața, când a adormit răpus de epuizare, și noi cu el dimpreună. La 7 a dat deșteptătorul scularea, noi l-am auzit undeva pe la 7:20, când insista pentru a nu știu câta oară. 

Azi, minune, pare să fie OK. Se joacă pe aici destul de bine dispus, cu doar  un intermezzo urlător pe parcursul dimineții, și anume când mi-am găsit eu să aspir în mașină. De când stau și împușc muște pe net, nici o reacție, totul în parametrii normali. 

Afară a început să se lase o ceață deasă, care prevesește Apocalipsa pe autostrada aia de-aș avea eu treabă în următoarele ore. Vom vedea... sau nu :)). 

Se mai comemorează/aniversează/celebrează azi Revoluția din Decembrie, sau s-a perimat? 

4 comentarii:

 1. oooohhh!!! poor baby!! sanatate multa!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Oh, da, saracul copil, saracii de voi! Al meu nu prea mananca atunci cand e vorba de vreun dinte. Si cred ca se apropie o masea, doua si la noi, dupa cum ii sunt inflamate gingiile in locurile cu pricina. Iar daca am dreptate, tot un circ cu urlete si zbateri si alte d-astea urmeaza si la noi. :( Si cand ma gandesc ca alti parinti spun ca nici nu stiu cand le-au dat dintii copiilor...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asa a fost fie-mea...nici nu stiam cind ii ieseau dintii, numai ma trezeam cu dinti in plus; la fiu-mio in schimb, cu totul alta poveste,ca doara nu puteam sa am de 2 ori acelasi noroc, nu? cred ca pe el il aud ai mei din Romania,cind ii dau dintii LOL

   Ștergere
 3. Craciun fericit draga mea , un an nou bun si plin de tot ce-ti doresti sa se intample! La multi Ani !

  RăspundețiȘtergere