sâmbătă, 24 martie 2012

Croozer la remorcă

Hehe, de mâine ne dăm cu bicicletele cu Puitzul, i-am luat remorcă de bebei :). Asta-i împricinata, minus roata din față (varianta din poză cică e cărucior sport pentru jogging).
Abia aștept să îi fac poze :).

4 comentarii:

 1. Ooo, cat de frumos eee:X
  De unde l-ati comandat? :D

  RăspundețiȘtergere
 2. @forfecutsa: l-am luat de la un magazin de biciclete de figuri din Germania, dar se gaseste si pe internet. Singura problema: cica ar fi plin de PAK (amine policiclice aromatice), care sunt toxice pentru copil, pana la a provoca tot soiul de cancere, sterilitate etc. Acuma nu stim exact ce fel de PAK si in ce cantitate contine minunea, dar o vom returna, ca la minunatul ei pret am macar pretentia sa nu imi intoxic copilul. Varianta netoxica, mult mai scumpa, e deja pe vine, o sa-i fac reclama cum reusesc sa aflu numele alternativei (ca sotul personal e responsabil cu gadget-urile de genul).

  RăspundețiȘtergere
 3. am eu unul de vanzare, second hand :) dar in stare impecabila. l-am folosit cam 3 luni pentru baietelul meu de 5 ani care a avut piciorul in gips si trebuia sa stea cu piciorul drpt. PAK? cam unde ar fi alea???

  RăspundețiȘtergere
 4. PAK sunt poliamine ciclice aromatice, toxicitate ridicata daca sunt inghitite sau in contact prelungit cu pielea. Testul ADAC sau Stiftungswarentest au constatat prezenta acestor PAK in curele si in interiorul remorcii. Eu una nu am posibilitatea sa testez asta, asa ca am inlocuit Croozerul cu un Burley second hand, fara PAK (ziceau testele) si cu vreo cateva sute de euroi mai ieftin :)). Doar ca prichindelul meu nu e chiar atat de incantat pe cat speram noi :)). Cum i-a placut baiatului tau? De nevoie bucuros, sau?

  RăspundețiȘtergere